Objavljen Javni natječaj FMRPO za grant sredstva u 2014. godini

Mostar – dana 16. 7. 2014. godine, na temelju Odluke o usvajanju Programa utroška dijela sredstava sa kriterijima raspodjele sredstava Tekućeg transfera utvrđenog Proračunom Federacije Bosne i Hercegovine za 2014. godinu Federalnom ministarstvu razvoja, poduzetništva i obrta objavilo je Javni natječaj za za odabir korisnik sredstava Tekućih transfera – grant.

Predmet Javnog natjecaja je prikupljanje prijava za odabir korisnika sredstava Tekućih transfera - grant, utvrđenih u razdjelu 50. Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2014. godinu Federalnom ministarstvu razvoja, poduzetništva i obrta, za 13 projekata:

1 Poticaji inovatorima-pojedincima 
2 Stipendiranje učenika koji se obrazuju za tradicionalne i stare zanate

Opširnije...

Obrtnička komora Federacije održala redovni sastanak s Ministrom Federalnog ministarstva razvoja poduzetništva i obrta

Dana 8.7.2014. u Sarajevu održan je redovni sastanak  s ministrom Federalnog razvoja poduzetništva i obrta Sanjinom Halimovićem s temom položaj obrtnika i obrtničkog sustava u Federaciji Bosne i Hercegovine.

Na samom se početku radnog sastanka predsjednik OK FBiH Mensur Bektić pozdravio je nazočne, zaželio uspješani i konstruktivan rad te istaknuo:   da se zajedničkim snagama Obrtničke komore FBiH i Federalnog ministarstva razvoja poduzetništva  i obrta stvora povoljan ambijent za razvoj obrtništva i obrtničkog sustava. Stvaranjem jakih i stabilnih komorskih sustava osigurati će se sigurnost i stabilnost obrtništva u FBiH, što će izravno utjecati na poboljšavanje gospodarske slike Bosne i Hercegovine -  zahvlio se Ministru na zajedničkom odlasku u Zagreb povodom obilježavanja 20 godina obnavljanja Hrvatske obrtničke komore.

Opširnije...

Predsjednik Obrtničke komore Federacije Bosne i Hercegovine i ministar Razvoja poduzetništva i obrta Sanjin Halimović na Svečanoj akademiji Hrvatske obrtničke komore

Opširnije...Zagreb - Svečanom akademijom i dodjelom priznanja najistaknutijim obrtnicima te promocijom 1.224 novih majstora obilježen je  Dan Hrvatske obrtničke komore (HOK) i 20 godina obnovljenog rada HOK-a.

Cilj Info dana je predstaviti novu generaciju EU financijskih instrumenata za potporu malim i srednjim poduzećima za razdoblje od 2014. do 2020. godine, te pružiti informacije o načinu njihovog korištenja u Hrvatskoj.

Na Svečanoj akademiji, koju su otvoriti g. Branko Baričević, voditelj Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj i Gordan Maras, ministar poduzetništva i obrta, sudjelovao je predsjednik Obrtničke komore Federacije Bosne i Hercegovine Mensur Bektić i dr. sc. Sanjin Halimović, ministar Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta.

Opširnije...

ODRŽANA JE REDOVNA SKUPŠTINA OBRTNIČKE KOMORE FEDERACIJE BOSNE I HERCEGOVINE

Opširnije...U subotu, 14. 06. 2014. Godine u Maglaju održana je redovna Skupština Obrtničke komore Federacije Bosne i Hercegovine, koja je započela odavanjem počasti preminulom obrtnicima,

Sjednicom je predsjedao Željko Babić predsjednik Skupštine OK FBiH, koji je pozdravi nazočne skupštinare i goste te ih informirao o načinu rada i odlučivanja, te takstativno pobrojao točke i teme Dnevnog reda, te pozdravio notaricu gosp. Vučinu koja je pripremila izmjene i dopune statuta i potrebnih akata kako bi se Statut OK FBiH prilagodio Zakonu o obrtu i srodnim djelatnostima.

Opširnije...

Redovna godišnja Skupština

Na temelju Članka  20. i Članka 22. Statuta Obrtničke komore Federacije Bosne i Hercegovine na prijedlog Upravnog odbora OK FBiH, Predsjdnik Skupštine OK FBiH

donio je Odluku o sazivanju Skupštine, te ovim putem objavljuje:

 

O   B   A  V   I  J   E   S   T

o sazivanju redovne godišnje Skupštine
Obrtničke komore Federacije Bosne i Hercegovine

Opširnije...

Trenutno online

Ko je na portalu: 5 gostiju i nema prijavljenih članova

Nudimo vam savjetovanje

Nudimo vam savjetovanje

Nudimo vam saradnju

Nudimo vam saradnju

Nudimo pomoć u organizaciji

Nudimo pomoć u organizaciji

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas