Predsjednik Obrtničke komore Federacije Bosne i Hercegovine Mensur Bektić  u radnoj posjeti Sanskom mostu

Opširnije...U sklopu posjeta Sanskom mostu upriličen je i  okrugli  stol na kojem se  razgovaralo se o aktualnoj problematici u obrtništvu i obrtničkom sustavu. Na sastanku su  predsjednika Bektić upoznali s problemim s kojim se susreću obrtnici ovoga kraja,  bio je upoznavanje sa trenutnim stanjem povodom poplava koje su zadesile ovo područje.

Opširnije...

Obrtnička komora federacije bosne i hercegovine dodjelila sredstva za 10 obrtnika s poplavljenih područja

Opširnije...U prostorijama obrtničkih komora   dodjeljena su novčanih sredstava nastradalim obrtnicima u pet županija na području Federacije Bosne i Hercegovine. Sredstva su dodjeljena za 10 obrtnika u iznosu od 500,00 Konvertibilnih maraka, a čiji su obrti uništeni u nedavnim polavama, na temelju predloženog kriterija Upravnog odbora FBiH, a na zahtjev kantonalnih obrtničkih komora.

Opširnije...

Čestitka

Opširnije...

Obrtnička komora Federacije Bosne i Hercegovine u povodu nastupajućeg Ramazanskog bajrama, svim vjernicima muslimanske vijeroispovijesti želi  BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN!

Objavljen Javni natječaj FMRPO za grant sredstva u 2014. godini

Mostar – dana 16. 7. 2014. godine, na temelju Odluke o usvajanju Programa utroška dijela sredstava sa kriterijima raspodjele sredstava Tekućeg transfera utvrđenog Proračunom Federacije Bosne i Hercegovine za 2014. godinu Federalnom ministarstvu razvoja, poduzetništva i obrta objavilo je Javni natječaj za za odabir korisnik sredstava Tekućih transfera – grant.

Predmet Javnog natjecaja je prikupljanje prijava za odabir korisnika sredstava Tekućih transfera - grant, utvrđenih u razdjelu 50. Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2014. godinu Federalnom ministarstvu razvoja, poduzetništva i obrta, za 13 projekata:

1 Poticaji inovatorima-pojedincima 
2 Stipendiranje učenika koji se obrazuju za tradicionalne i stare zanate

Opširnije...

Obrtnička komora Federacije održala redovni sastanak s Ministrom Federalnog ministarstva razvoja poduzetništva i obrta

Dana 8.7.2014. u Sarajevu održan je redovni sastanak  s ministrom Federalnog razvoja poduzetništva i obrta Sanjinom Halimovićem s temom položaj obrtnika i obrtničkog sustava u Federaciji Bosne i Hercegovine.

Na samom se početku radnog sastanka predsjednik OK FBiH Mensur Bektić pozdravio je nazočne, zaželio uspješani i konstruktivan rad te istaknuo:   da se zajedničkim snagama Obrtničke komore FBiH i Federalnog ministarstva razvoja poduzetništva  i obrta stvora povoljan ambijent za razvoj obrtništva i obrtničkog sustava. Stvaranjem jakih i stabilnih komorskih sustava osigurati će se sigurnost i stabilnost obrtništva u FBiH, što će izravno utjecati na poboljšavanje gospodarske slike Bosne i Hercegovine -  zahvlio se Ministru na zajedničkom odlasku u Zagreb povodom obilježavanja 20 godina obnavljanja Hrvatske obrtničke komore.

Opširnije...

Trenutno online

Ko je na portalu: 3 gostiju i nema prijavljenih članova

Nudimo vam savjetovanje

Nudimo vam savjetovanje

Nudimo vam saradnju

Nudimo vam saradnju

Nudimo pomoć u organizaciji

Nudimo pomoć u organizaciji

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas