Prilikom apliciranja na  Javni natjecaj za prikupljanje prijava za odabir korisnika sredstava Tekućih transfera - grant, utvrđenih u razdjelu 50. Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2014. godinu Federalnom ministarstvu razvoja, poduzetništva i obrta prilikom propisivanja nužne dokumentacije propisano je bilo za obrtnike i Uvjerenje od obrtničke komore kantona/županije o redovnom plaćanju članarine za obrtnika. Obrtničke komore kantona/županija iste su uredno izdavale bez naknade, kako je i dogovoreno. Međutim, Uvjerenje o  uredno izmirenim obvezama obrtnika prema obrtničkim komora županija/kantona u 2015 godini prilikom dodjele grant sredstava, a koje se odnose na obrtnike nije sastavni dio obavezne dokumentacije, te zbog toga izražavamo negodovanje i neslaganje s istim.

 

Uvjerenje o  uredno izmirenim obvezama obrtnika prema obrtničkim komora županija/kantona treba  biti sastavni dio obvezne dokumentacije prilikom dodjele grant srestava, a koja se odnose na obrtnike, te tražimo da rečeno Uvjerenje bude sastavni dio obvezne dokumentacije.

 

Poštovani,

 

obavještavamo Vas da jedanas izišao JAVNI NATJEČAJ za odabir korisnika Grant sredstava tekućih transfera za 2015. godinu

više možete vidjeti na web stranici FMRPO i linku ispod, kao i u Dnevnom listu od 19.8.2015 na 16 i 17 stranici.

http://www.fmrpo.gov.ba/javni-natjecaj-za-odabir-korisnika-grant-sredstava-tekucih-transfera-za-2015-godinu/

Natječaj je otvoren do 18.9.2015.godine

Na temelju točke IV Odluke o usvajanju Programa utroška sredstava s kriterijima raspodjele sredstava Tekućih transfera utvrđenih Proračunom Federacije Bosne i Hercegovine za 2015. godinu Federalnom ministarstvu razvoja, poduzetništva i obrta („Službene novine Federacije BiH“ broj 51/15) i članka 5. Pravilnika o postupcima u provođenju programa razvoja malog gospodarstva („Službene novine Federacije BiH“ br.: 50/13, 55/13 i 86/13) kao i drugih akata kojima se utvrđuje izbor korisnika poticajnih financijskih sredstava Federalno ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta raspisuje

JAVNI NATJEČAJ
ZA ODABIR KORISNIKA GRANT SREDSTAVA TEKUĆIH TRANSFERA
ZA 2015. GODINU

Opširnije...U subotu, 1. 8. 2015. godine u Sanskom mostu održana je redovna Skupština Obrtničke komore Federacije Bosne i Hercegovine.

Sjednicom je predsjedao Željko Babić predsjednik Skupštine OK FBiH, koji je pozdravi nazočne skupštinare i goste te ih informirao o načinu rada i odlučivanja, te takstativno pobrojao točke i teme Dnevnog reda.

Opširnije...

Predsjednik Obrtničke komore Mensur Bektić sastao se s konzulom Bosne i Hercegovine u Frankfurtu Admirom Atovićem, kojom prigodom su razgovarali o mogućoj suradnji i povezivanju OK FBiH s obrtničkim komorama u Njemačkoj. Predsjednik Bektić je konzula Atovića upoznao s obrtničkim sustavom u FBIH te problemima koji muče obrtništvo, ali i mogućnostima suradnje i poslovanja koje obrtnici mogu ponuditi budućim partnerima u zemlji i regiji. Konzul Atanović je istakao kako je spreman pomoći obrtičkom sustavu u FBiH, posebno u povezivanju komorskih sustava dviju državaOpširnije...

 

 

 

 

 

 

Opširnije...Predsjednik Obrtničke komore Federacije Bosne i Hercegovine Mensur Bektić održao je u Sarajevu sastanak s potpredsjednikom Hrvatske obrtničke komore Mirzom Šabićem.


Da podsjetimo, Hrvatska obrtnička komora i Obrtnička komora Federacije Bosne i Hercegovine u Puli, prilikom održavanja Kongresa ugostitelja i ugostiteljskih djelatnika u organizaciji HOK-a, sklopili su Sporazum o poslovnoj suradnji, u svrhu razvoja gospodarskih odnosa, poticanja prekogranične suradnje, te jačanj...a tradicionalnih gospodarskih i kulturnih veza. Ovom prilikom je razgovarano o daljnim koracima proširenja zajedničkih aktivnosti u svrhu jačanja obrtništva kako u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, tako i u okruženju. Također istaknuto je povezivanje između županijskih/kantonalnih komora dviju zemalja.

Opširnije...

Trenutno online

Ko je na portalu: 5 gostiju i nema prijavljenih članova

Nudimo vam savjetovanje

Nudimo vam savjetovanje

Nudimo vam saradnju

Nudimo vam saradnju

Nudimo pomoć u organizaciji

Nudimo pomoć u organizaciji

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas