Predsjednik Obrtničke komore Mensur Bektić sastao se s konzulom Bosne i Hercegovine u Frankfurtu Admirom Atovićem, kojom prigodom su razgovarali o mogućoj suradnji i povezivanju OK FBiH s obrtničkim komorama u Njemačkoj. Predsjednik Bektić je konzula Atovića upoznao s obrtničkim sustavom u FBIH te problemima koji muče obrtništvo, ali i mogućnostima suradnje i poslovanja koje obrtnici mogu ponuditi budućim partnerima u zemlji i regiji. Konzul Atanović je istakao kako je spreman pomoći obrtičkom sustavu u FBiH, posebno u povezivanju komorskih sustava dviju državaOpširnije...

 

 

 

 

 

 

Opširnije...Predsjednik Obrtničke komore Federacije Bosne i Hercegovine Mensur Bektić održao je u Sarajevu sastanak s potpredsjednikom Hrvatske obrtničke komore Mirzom Šabićem.


Da podsjetimo, Hrvatska obrtnička komora i Obrtnička komora Federacije Bosne i Hercegovine u Puli, prilikom održavanja Kongresa ugostitelja i ugostiteljskih djelatnika u organizaciji HOK-a, sklopili su Sporazum o poslovnoj suradnji, u svrhu razvoja gospodarskih odnosa, poticanja prekogranične suradnje, te jačanj...a tradicionalnih gospodarskih i kulturnih veza. Ovom prilikom je razgovarano o daljnim koracima proširenja zajedničkih aktivnosti u svrhu jačanja obrtništva kako u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, tako i u okruženju. Također istaknuto je povezivanje između županijskih/kantonalnih komora dviju zemalja.

Opširnije...

 

U Gradskoj sportskoj dvorani, održan je prvi Poslovni forum, organiziran u okviru manifestacije „Kladuški dani dijaspore 2015“, a u sklopu projekta „Migracije i razvoj“ koji se realizira u 10 općina u BiH, zahvaljujući zajedničkoj inicijativi Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice BiH, Vlade Švicarske i Razvojnog programa Ujedinjenih nacija (UNDP).

Učešće su uzeli privrednici iz Velike Kladuše i dijaspore, te u...zvanici sa viših nivoa vlasti i ambasada u našoj zemlji.

Opširnije...

Revizorska kuća Dervi d.o.o. Jajce je u završnoj fazi obavljanja vanjske revizije u Obrtničkoj komori Federacije Bosne i Hercegovine čiji će rezultati biti predstavljeni na Redovnoj Skupštini obrtničke komore Federacije Bosne i Hercegovine 1.8.2015.
Zbog neblagovremenog dostavljanja i kašnjenja s dokumentacijom od strane nekih kantonalnih obrtničkih komora došlo je do odrešenog kašnjenja u revizorskom izviješću, međutim izviještaj je sada pri karaju i biti če gotov do održavanja Skupštine gdje će se članovi Skupštine moči upoznati s istim

 

Opširnije...Predsjednik Obrtničke komore Federacije Bosne i Hercegovine Mensur Bektić održao je u Sarajevu sastanak s Amirom Zukićem ministrom Federalnog ministarstva razvoja poduzetništva i obrta, kojom prilikom su razgovarali o obrtničkom sustavu i položaju obrtnika u Federaciji Bosne i Hercegovine, a naručito daljnim aktivnostima oko problematikenemogućnosti  uvoza  i izvoza obrtnika, Zakona o obrtu, Pravilnika o obrtnicama, dogovaranju posjete predsjednika Hrvtske obrtničke komore i Hrvatskog Ministra poduzetništva i obrta Federaciji Bosne i Hercegovine i drugim gorućim temama vezanim za obrtništvo.

 

Predsjednik Bektić je pozvao ministra Zukića na Redovnu skupštinu OK FBiH koja se treba održati 1.8. u Sanskom Mostu.

 

Trenutno online

Ko je na portalu: 8 gostiju i nema prijavljenih članova

Nudimo vam savjetovanje

Nudimo vam savjetovanje

Nudimo vam saradnju

Nudimo vam saradnju

Nudimo pomoć u organizaciji

Nudimo pomoć u organizaciji

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas