OBRTNIČKA KOMORA FEDERACIJE BIH NA OTVARANJU MEĐUNARODNOG SAJAMA PODUZETNIŠTVA I OBRTA "GRAPOS-EXPO 2014" KOJOM PRILIKOM JE ODRŽAN I REDOVNI SASTANAK UPRAVNOG ODBORA OK FBIH

U Gračnici je 22.4 otvoren peti po redu „Međunarodni sajam poduzetništva i obrta  "Grapos-Expo 2014", koji će biti otvoren do 25.4.2014.

Obrtnička komora Federacije Bosne i Hercegovine  na čelu s predsjednikom Mensurom Bektićem bila je dio delegacije prilikom otvaranja Sajma. Nakon samog čina otvaranja delegacija je obišla izložbene prostore. Obrtnička komora Federacije BiH je u sklopu sajma održala redovnu sjednicu Upravnog odbora OK FBiH, na komu se raspravljalo o tekućim i budućim koracima u aktivnostima Komore,  te se susrela se s više gospodarstvenih subjekata.

Opširnije...

Uskrs i Vaskrs

Obrtnička komora Federacije Bosne i Hercegovine želi svim

vjernicima katoličke i pravoslavne vjeroispovijesti Sretan i

blagosovljen nadolazeći Uskrs i Vaskrs.

U zgradi Vlade Federacije BiH održan sastanak OK FBiH i Federalnog ministarstva razvoja poduzetništva i obrta

U zgradi Vlade Federacije Bosne i Hercegovine u Sarajevu održan je 16. travnja radni sastanak predvođen predsjednikom Obrtničke komore Federacije Bosne i Hercegovine Mensurom Bektićem i predsjednicima obrtničkih komora kantona/županija s područja FBiH, te ministrom Federalnog ministarstva razvoja poduzetništva i obrta Sanjinom Halimovičem, tajnikom ministarstva Jozom Bejićem s suradnicima.

Radni sastanak bio je održan s temom položaj obrtnika i obrtničkog sustava u Federaciji Bosne i Hercegovine, s posebnim osvrtom na fiskalne i parafiskalne namete.

Opširnije...

17. Međunarodni sajam gospodarstva Mostar 2014

Dana 8.4. otvoren je 17 Međunarodni sajam gospodarstva Mostar 2014., koji će trajati do 12. travnja, a predstavit će se 700 izlagača iz 20 zemalja. U najvećoj mjeri bit će zastupljeni poduzetnici iz BiH, te Hrvatske, Srbije, Slovenije, Švicarske, Italije, Rusije i Njemačke.

Sajam se održava na oko 30 000 četvornih metara zatvorenog i otvorenog izložbenog prostora.

Pored brojnih radionica, prezentacija, okruglih stolova te kulturnih i zabavnih sadržaja, u okviru Sajma održavaju se i četiri podsajamske manifestacije: Sajam turizma, Sajam knjige i grafičke industrije, Sajam vina i vinogradarske opreme te Sajam informacijskih tehnologija.

Opširnije...

Sjednica Nadzornog odbora Obrtničke komore FBiH

Dana 1.4.2014.godine u Sarajevu  održana je redovna  sjednica Nadzornog odbora Obrtničke komore Federacije Bosne i Hercegovine, prema Dnevnom redu:

  1.        Razmatranje Izviješća o financijskom poslovanju za 2013.godinu
  2.         Razno. 

Predsjednica Nadzornog odbora OKFBIH Azra Tukelj pozdravila je prisutne i zaželjela uspješan rad Nadzornog odbora.

Opširnije...

Trenutno online

Ko je na portalu: 2 gostiju i nema prijavljenih članova

Nudimo vam savjetovanje

Nudimo vam savjetovanje

Nudimo vam saradnju

Nudimo vam saradnju

Nudimo pomoć u organizaciji

Nudimo pomoć u organizaciji

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas