Predsjednik obrtničke komore Federacije Bosne i Hercegovine Mensur Bektić prisustvovao  je 81. Zlatnoj igli Zagreba u organizaciji Udruženja obrtnika grada Zagreba, kojom prilikom se susreo s Antunom Trojnarom predsjednikom udruženja obrtnika grada Zagreba te predstavnicima Vlasti i obrtništva Republike Hrvatske.

 

Tradicionalna modna manifestacija Zlatna igla Zagreba održala se pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske, Kolinde Grabar Kitarović.

Opširnije...

 

Predsjednik Obrtničke komore Federacije Bosne i Hercegovine Mensur Bektić održao je Sarajevu sastanak s predsjednikom Obrtničke komore Tuzlanskog kantona Željkom Babićem i Ministrom razvoja i poduzetništva Tuzlanskog kantona Nerminom Hodzićem.
Na sastanku je razgovarano o aktivnostima koje porvodi Obrtnička komora Tuzlanskog kantona, daljnim zajedničkim djelovanjima prema prosperitetu obrtnika kako u tuzlanskom kantonu, tako i u cijeloj Federaciji BiH. Istaknuti su i problemi s kojima se susreću obrtnici u svom djelovanju, te načini riješavanja istih.

Opširnije...

 

 

Predsjednik Obrtničke komore Federacije Bosne i Hercegovine Mensur Bektić održao je sastanak s Kerem Can Apaydinijem clanom izvrsnog odbora obrtnika Eskisehera iz Turske. Na sastanku je sudjelovao i Mert Solak internacionalni EU Centar Eskiseher.

 

Razgovarano je o mogućnostima uvezivanja obrtnika s područja F BiH i Turske. Na sastanku je naznačeno kako je bitno da se uspostavi kvalitetna suradnja obrtnika dvaju zemalja.

 

 

Opširnije...

 

Predsjednik Obrtničke komore Federacije Bosne i Hercegovine Mensur Bektić održao je sastanak s Atašeom Ambasade Turske na Kosovu u Prizrenu.

 

Razgovarano je o mogućnostima uvezivanja obrtnika s područja F BiH, Kosova i Turske, načinima suradnje, dodirnim poslovnim točkama, sajamskim aktivnostima, ali i o problematici i iskustvima u rješavanju istih.

 

Trenutno online

Ko je na portalu: 18 gostiju i nema prijavljenih članova

Nudimo vam savjetovanje

Nudimo vam savjetovanje

Nudimo vam saradnju

Nudimo vam saradnju

Nudimo pomoć u organizaciji

Nudimo pomoć u organizaciji

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas